Ansøgningen om forskellige glastykkelser

Med videnskabens og teknologiens fremskridt har mange forskellige glas været på markedet, og glastykkelsen er også gjort til gennembrud i Kina.Indtil nu er den tyndeste glastykkelse kun 0,12 mm, svarende til A4-papiret, som det hovedsageligt blev brugt i elektronikområdet.

Hvad er applikationen til forskellige tykkelser til floatglas, som det meste bruges i dag?

Først 3 mm og 4 mm floatglas.Denne tykkelse glas er lidt tynd, nu normalt brugt i billedrammen.3 mm og 4 mm glasset har god lystransmission, men let og bærbart.

For det andet 5 mm og 6 mm floatglas.Denne glastykkelse kunne bruges i vinduer og døre, som med små områder.Da 5 mm og 6 mm floatglasset ikke er stærkt nok, knækkes det let, hvis områderne er store.Men hvis det hærdede 5 mm og 6 mm floatglas, kunne større vinduer og døre installeres med det.

For det tredje, 8 mm floatglas.Denne tykkelse glas bruges hovedsageligt i strukturen, som har rammebeskyttelsen, og områderne er store.Det bruges hovedsageligt indendørs.

For det fjerde 10 mm floatglas.Det bruges hovedsageligt i skillevægge, balustrade og rækværk, som i indendørs dekoration.

For det femte, 12 mm floatglas.Normalt kan denne glastykkelse bruges som glasdør og andre skillevægge, der har stor strøm af mennesker.Da den er stærk nok til at modstå påvirkningen.

For det sjette, glastykkelse højere end 15 mm.Denne glastykkelse er ikke den normale tykkelse på markedet, nogle gange skal den specialfremstilles.Anvendes hovedsageligt i store vinduer og døre og den udvendige gardinvæg.

Med de forskellige krav og forskellige glas dukkede op, er andet dybt forarbejdet glas mere og mere populært.Såsom hærdet glas, lamineret glas, isoleret glas, vakuumglas, brandklassificeret glas og så videre.Mange af de dybt forarbejdede glas er lavet af floatglasset.

boli


Indlægstid: 12-jul-2022